banner ad

Mobicar ’15

5 oktober 2015 | 0 Reacties
Mobicar

Mobicar ’15

Mobicar’15, de internationale beurs voor caravans en motorhomes, vindt dit jaar plaats van 15 tot en met 19 oktober 2015. Deze beurs, georganiseerd door de Europese constructeurs en de Belgische importeurs, stelt u exclusief de nieuwe modellen 2016 voor, die eind dit jaar op de markt zullen komen.

De constructeurs bruisen van de creativiteit en zijn voortdurend op zoek naar verbeteringen op het gebied van comfort, veiligheid en esthetiek van de voertuigen. De resultaten zullen op de beurs te Brussel te bewonderen zijn. U kunt eveneens de caravaning-sector en haar vele troeven ontdekken.

De beurs zelf vernieuwt dit jaar volop:

De stacaravans zijn er weer bij

De stacaravans maken hun comeback op Mobicar’15. Deze « mobiele woningen » zijn perfecte alternatieven voor appartementen en tweede verblijven. Ze garanderen u een ‘natuurlijke’ manier van wonen, met alle comfort en aan een redelijke prijs.

Vertrouwd met rijbewijs C

Op de beurs kunt u dankzij een gespecialiseerde rijschool eveneens initiatie-oefeningen doen voor het rijbewijs C, dat nodig is om een motorhome van meer dan 3,5 ton te mogen besturen.

Bewaakte overnachtingszone

Een bewaakte overnachtingszone zal worden ingericht voor caravans en motorhomes op parking C van Brussels Expo. Om de nacht veilig door te brengen zal de overnachtingszone van donderdag 12.00 uur tot maandag 12.00 uur 24/24uur bewaakt worden door G4S. Voor uw comfort zijn er elektriciteitsaansluitingen en een waterpunt voorzien, alsook mobiele toiletten. Een plaats kost €25/nacht/voertuig. U kan tot vóór 09/10/2015 reserveren door een e-mail te sturen naar Guillaume Anciaux. Na deze datum zullen de reservaties op de secretariaat van Mobicar plaatsvinden. Zonder parkeerkaart krijgt u geen toegang tot de overnachtingszone.

Infosessie Pasar 

Pasar, een sociaal-culturele vereniging die zich specialiseert in toerisme en vrije tijd, organiseert op donderdag 15/10 een infosessie over verzekeringen. Dit evenement zal plaatsvinden in de conferentiezaal in de inkomhal van paleis 11. Alle informatie zal in het Nederlands gegeven worden. Deelname is gratis.

Ladies’ day en opening vanaf 10u 

Op maandag 19 oktober staan de dames centraal, zij genieten dan van gratis toegang tot de beurs.
Om het de bezoekers nog makkelijker te maken opent Mobicar – in tegenstelling tot vorige edities – elke dag al vanaf 10u00 de deuren.

Categorie: Éditoriaux

Geef een reactie

*