banner ad

European Motor Show Brussels 14-24 januari

16 januari 2016 | 0 Reacties

autoMet ingang van vandaag, donderdag 14 januari tot en met 24 januari, wordt in Brussels Expo de 94ste “European Motor Show Brussels” beter bekend als het Auto Moto Salongeorganiseerd.

Zowat alle auto- en motormerken die op de Belgische markt aanwezig zijn, zullen weer van de partij zijn en hun nieuwste producten uitstallen. Het wordt, anders gezegd, opnieuw dé afspraak van het jaar voor elke liefhebber van auto’s, bromfietsen, scooters en motoren.

Dit keer zal het salon in het teken van de nieuwigheden staan. Er zijn niet alleen de talrijke exclusieve nieuwigheden die de exposanten naar goede gewoonte elk jaar in petto hebben, maar ook het grote aantal innovaties die de organisatoren van het evenement bedacht hebben.

Een van de belangrijkste nieuwigheden van het Salon 2016 is ongetwijfeld de nieuwe spreiding van de exposantengroepen over de paleizen.

De exposanten binnen de groep ‘gemotoriseerde tweewielers’ zetten hun stands op in paleizen 3 en 8. In paleis 1 vindt men de zogenaamde ‘premiumexposanten’ en het Salonterras met zijn beroemde waterpartij, een blikvanger die niet meer weg te denken is.

In Paleis 12 treft de bezoeker de indoor testpiste waarop zowel milieuvriendelijke auto’s als terreinwagens en nieuwe technologieën hun mogelijkheden kunnen demonstreren.

De nieuwe technologieën komen overigens ook ruim aan bod in twee bijkomende zones in paleis 12 die speciaal aan hen gewijd zijn. Paleis 2 krijgt op zijn beurt een opmerkelijke bestemming: de zaal staat helemaal in het teken van de discojaren en er loopt een thematische tentoonstelling over Youngtimers. Sfeer gegarandeerd! Zes paleizen (4 – 7, 9 en 11) en de Patio zijn voorbehouden voor de auto-exposanten. De totale oppervlakte van de 11 paleizen bedraagt 100.000 m² en wordt door meer dan 100 exposanten ingenomen.

Specifiek voor het Salon van Brussel is dat het al sinds verscheidene jaren voor de bezoekers een dynamisch evenement is. In 2016 is dat opnieuw het geval en programmeren de organisatoren een groot aantal animaties zoals de 360° Experience, de selecties van Skills Belgium op de stand Job On Wheels, de heruitgave van de Backstage Experience na de eerste editie in 2014, en de Circus Trial Tour in paleis 3. Een aanbod dat bezoekers die voor motorgeluiden door de knieën gaan, beslist niet koud zal laten.

Voor programma, activiteiten en praktische info: http://autosalon.be/nl

Categorie: Éditoriaux

Geef een reactie

*