banner ad

Dicar huldigt nieuwe showroom in

8 mei 2016 | 0 Reacties
dicar

Dirk Van Eyck (Dicar) – Achim Sach (Malibu)

Dicar is de grootste motorhomedealer in België, maar dit betekent niet dat het bedrijf zich ervan heeft weerhouden om te innoveren en te vernieuwen, teneinde steeds beter in te spelen op de veranderende behoeften van de motorhome-reiziger.

En dus heeft Dicar op 28 april jl een nieuwe showroom in Geel geopend.

De gloednieuwe showroom van 30.000 m2 en 2 verdiepingen hoog, is niet alleen zeer mooi, maar ook functioneel, en zo ontworpen dat de klant er alles kan vinden wat hij nodig heeft: van nieuwe motohomes onderverdeeld in type, merk en gebruik, tot aan een speciale Van’s afdeling en een uitgebreid aanbod aan tweedehands mobilhomes toe. Dat is echt iets unieks.

Vandaag de dag is Dicar een van de grootste Europese dealers met een jaarlijkse omzet van meer dan duizend nieuwe motorhomes.
Onder de prestigieuze en belangrijke Europese camper merken vind je het Italiaanse Mc Louis en het Duitse Malibu, die een absoluut toonaangevende rol rol spelen zowel bij Dicar alsmede op de Belgische markt.

De inhuldiging werd bijgewoond door belangrijke persoonlijkheden als vicepremier Kris Peeters, evenals vooraanstaande personen uit de branche. Ook Newscamp.info woonde de inhuldiging bij en wij nodigen de lezers uit om te raden waar wij zijn in de video geplaatst bij dit artikel.

Met de nieuwe showroom heeft eigenaar Dirk Van Eyck en zijn familie een grote slag geslagen, omdat het andermaal laat zien dat België een ​​leidende rol speelt op het gebied van aanbod en professionele kwaliteit in onze branche.

Dicar Motorhomes
Grote Steenweg 2 Geel (E313-afrit 23 west)

Categorie: Éditoriaux

Geef een reactie

*