banner ad

Dethleffs design caravan Jan des Bouvrie

18 januari 2016 | 0 Reacties

dethleffs-2Nederlandse interieurdesigner Jan des Bouvrie ontwerpt Dethleffs caravan met Isabella voortent. De bekende Nederlandse interieurdesigner Jan des Bouvrie heeft voor Dethleffs een caravan ontworpen met bijpassende Isabelle voortent.

Tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs Utrecht van 2015 vormde door de bekende Nederlandse interieurdesigner Jan des Bouvrie ontworpen caravan voor Dethleffs met bijpassende Isabelle voortent al een echte blikvanger. Het publiek reageerde enthousiast op de design caravan, voortent en de geheel in stijl uitgevoerde zwart-witte trekauto Range Rover Evoquer.

Minimalistisch, krachtig en clean met zwart, wit in verschillende materialen en structuren in combinatie met roestvast staal. Een designcombinatie die niet alleen modern maar ook betaalbaar is. Rust, karakter en een tijdloze sfeer waren belangrijke ingrediënten in het ontwerp. “In een kleine ruimte, zoals een caravan, moet je niet werken met zes verschillende materialen en felgekleurde kussentjes. Voor mij is het belangrijk dat de caravan een lekker thuisgevoel geeft. Het moet echt aanvoelen als je eigen woning. De voortent vergroot de leefruimte, maar wel in dezelfde sfeer”, aldus de ontwerper.

dethleffsIn de Dethleffs-caravan kan met gekleurde LED-verlichting de juiste sfeer worden gekozen. Caravanwanden en meubels zijn in wit uitgevoerd. De ruime zithoek is zwart gestoffeerd met een subtiele witte bies en stoere witte stiksels: een knipoog naar de bekende Jan des Bouvrie-kubusbank. De voortent volgt hetzelfde lijnenspel als de caravan en is voorzien van een wit dak, voor een fris interieur. Alle wanden van de voortent zijn uitneembaar, waardoor een Isabella/Jan des Bouvrie-luifel ontstaat.

De caravan wordt in januari 2016 in productie genomen, en zal vooralsnog alleen in Nederland bij een aantal dealers te bezichtigen zijn. De Jan des Bouvrie caravan zal ook te zien zijn tijdens de Caravana Leeuwarden 21-26 januari.

Categorie: Caravane-be

Geef een reactie

*