banner ad

Caravelair caravans voorjaarsvoordeel: twee nieuwe indelingen in de Antares Style serie

15 januari 2016 | 0 Reacties

caravelair-bCaravelair caravans is afgelopen jaar zeer succesvol geweest met de Antares Style serie. Een serie met een aantrekkelijk pakket extra’s voor een scherpe prijs.

Het extra pakket bestaat uit: polyester zijwanden (dus een complete polyester body), vier flexibele spotjes onder de bovenkastjes bij het bed en de zitgroep, AKS stabilisator, serviceluik, groot dakluik van 70 x 50 cm, schokbrekers, afvalwatertank en een warmwaterboiler van 5 liter. De vraag naar deze modellen is groot, en dat was voor Caravelair een reden om aantal het modellen uit te breiden.

De eerste uitbreiding is de Antares Style 420. Een compacte caravan met een binnenlengte van 4,2 meter. Voor in de caravan bevindt zich een tweepersoonsbed met daarnaast de toiletruimte inclusief een nieuwe opklapwasbak. Hierdoor ontstaat meer kastruimte daar waar voorheen een groot meubel nodig was voor diezelfde wasbak.

Groot pluspunt van de wagen is de zitgroep achter. Dit is niet een traditionele treinzit, maar een heuse rondzit. Hier kunnen twee personen lekker in de hoek uitrusten en genieten. En voor nog meer comfort: het franse bed heeft extra ruimte bij het voeteneinde, zodat men niet meer over elkaar hoeft te klimmen! De kleurstelling binnen in de caravan is gelijk aan de huidige Style serie.

Dan een verrassende tweede indeling genaamd Antares Style 476 Family. Een nieuwe kinderkamerwagen met een groot tweepersoons lengtebed van 200 x 140 cm. Een ruime treinzit van 185 x 100 cm. en een stapelbed met bedden van 75 cm. breedte. Normaal gesproken is dit een vrij lange indeling, maar niets is minder waar. Dit alles past gewoon in een caravan met een binnenlengte van slechts 4,7 meter en houdt het gewicht van de caravan natuurlijk prettig laag.

Verder is deze caravan niet uitgevoerd in het traditionele “houten” interieur, maar in een nieuwe lichte kleurstelling met een bekleding die gezinnen zeker zal aanspreken.

Prijzen van de twee modellen zijn als volgt:

Antares Style 420: verkoopprijs € 15.195,-.
Antares Style 476 Family: verkoopprijs € 16.195,-.

De Antares Style 476 Family beleeft haar primeur op de Vakantiebeurs in Antwerpen (van 21 tmt 25 januari ) en beide modellen zullen aanwezig zijn op de vakantiebeurs in Brussel (van 4 tmt 8 februari).

Daarna staan de caravans vanaf eind februari bij de verdelers.

Categorie: Caravane-be

Geef een reactie

*