banner ad

Bürstner Lyseo T 2017

11 oktober 2016 | 0 Reacties

burstner-1Doorgaans nieuw presenteert zich de halfintegrale serie Lyseo T met haar acht indelingen, die in modulaire bouwwijze vormgegeven zijn. Zes van deze indelingen kunnen optioneel met het beproefde, elektrisch bedienbare, hefbed worden besteld. Zijn harmonische buitendesign krijgt de Lyseo T door zijn doorgaande totaalhoogte van 295 cm, zijn attractieve productgrafiek en de markante randlijsten. Het grotere dakoppervlak maakt de montage van alle op het dak liggende opties duidelijk eenvoudiger. Naar keuze zijn kozijnramen beschikbaar, die het voertuig een strak uiterlijk geven. Van binnen verrast de Lyseo T door zijn enorme stahoogte van 205 cm en het hierdoor ontstane buitengewone ruimtegevoel. Een functionele dubbele bodem zorgt voor een traploos woongedeelte zonder obstakels en beschermt belangrijke installaties en opbergruimtes tegen weersinvloeden. Hierdoor wordt de Lyseo T tot perfecte begeleider, ook in de winter. De indelingen van de Lyseo T–modellen zijn zo vormgegeven, dat de douches niet meer door storende wielkasten beperkt worden. Zo is optimaal doucheplezier met royale bewegingsvrijheid gegarandeerd. De meubels tonen zich harmonisch en modern met ronde klepfronten, naar keuze in decor Ginger Teak of Santina. De modellen van de Lyseo T bieden door royale keukens met rechtop geplaatste 145 l koelkast, grotere zitgroepen en de vrije toegang van keuken naar bad en bed een uitstekend ruimtegevoel, gewoon „Grenzenlos wohlfühlen”.

burstner-2Ook de indelingen met queensbedden bieden nu nog royalere bergruimte, zonder dat de bedden in hoogte versteld moeten worden. Bovendien kunnen de indelingen optioneel met in hoogte verstelbare queensbedden besteld worden, die dan over buitengewoon ruime garages beschikken. De gasflessen zijn in de hiervoor voorziene kast goed bereikbaar naast elkaar geplaatst en reiken nooit in de aanwezige garage, die zo aan volume wint, praktischer wordt en zich eenvoudiger laat beladen. Een echte bijzonderheid in deze serie is de Lyseo T 744. Een royaal hefbed achterin, dat zich met druk op de knop onder de voertuighemel onzichtbaar maakt, is een echte clou. Eronder nodigt een uitgebreide lounge uit voor een aangenaam verblijf. Hiermee biedt dit model zijn eigenaar een echte drie-kamer-woning met eet-, slaap- en woonkamer.

Prijsgunstige en nuttige pakket aanbiedingen ronden de Lyseo T af. Nieuw in het programma zijn het Lichtpakket, dat met zijn indirecte verlichting voor een gezellige en leefbare sfeer zorgt; het Keukenpakket met bij. bijzonder praktische, reparabele oppervlaktes; en het Soundpakket met hoogwaardige bluetooth speaker en een USB contactdoos, die aan de lichtrail individueel verstelbaar zijn.

Categorie: camping-car-be

Geef een reactie

*