banner ad

BR-SYSTEMS lanceert elektrische Bike Lift voor motorhomes en vernieuwde fietsendrager

31 maart 2016 | 0 Reacties

br-systemBR-SYSTEMS uit Geluwe heeft een aantal innovatieve producten op de markt gebracht om het de motorhome gebruiker zo comfortabel mogelijk te maken zijn fietsen overal mee te nemen: de elektrische fietsdrager “BIKE LIFT” en de “PURE” fietsdrager.

Het platform van de Bike Lift kan een hoogte van 110 cm overbruggen, waardoor het op de meeste voertuigen kan worden verlaagd tot op grondniveau. De gebruiker hoeft de fietsen dus niet meer op te heffen en kan op een comfortabele manier de perfecte stand voor zijn fietsen vinden. Voorts is de Bike Lift voorzien van alle mogelijke beveiligingen en vergrendelingen voor een veilig rijcomfort. Met een maximaal laadvermogen van 60 kg, is de Bike Lift geschikt voor 3 klassieke fietsen of 2 E-bikes.

awardDe Pure fietsendrager is een combinatie van stevigheid en lichtheid. Zowel de wielhouders als de rails kregen een volledige make-over en zorgen dankzij enkele innovatieve en slimme ingrepen voor een optimaal gebruiksgemak en een maximale veiligheid.

De gepatenteerde “BIKE LIFT” is onlangs ook internationaal onderscheiden. Begin dit jaar won de elektrische fietsdrager de “European Innovation Award” in de categorie ‘Special Equipment’. Deze prestigieuze prijs werd toegekend door een internationale jury bestaande uit vertegenwoordigers van vooraanstaande Europese vakbladen.

Categorie: accessoires et autres

Geef een reactie

*